Certificeringen

Het belang van een ijzersterk etiket, daar zijn we het met onze afnemers roerend over eens.

ISO 9001:2015

ISO certificaat

De strenge Europese norm voor kwaliteitsbeheersing in de industrie. Daar voegen we zelf de kwaliteitseisen aan toe: continuïteit, bedrijfszekerheid, het verminderen van faalkosten bij onze afnemers.

ISO 14001:20015

De (terecht) veelgevraagde Europese norm voor verantwoord milieumanagement. Bij Royal Hoitsema voldoen we aan de strenge regels op het gebied van vestiging, milieuzorg, afvalverwerking, documentenbeheer, opleiding, communicatie, inclusief controle en waar nodig corrigerende maatregelen.

Verantwoord bosbeheer volgens het FSC – Keurmerk

FSC® (Forest Stewardship Council®)

FSC® (Forest Stewardship Council®) is het keurmerk voor verantwoord bosbeheer. Het FSC-label op een product geeft aan dat de gebruikte materialen afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. Royal Hoitsema is FSC-gecertificeerd en werkt volgens de richtlijnen van het FSC-keurmerk.We vinden het belangrijk om onze klanten de mogelijkheid te bieden om te kiezen voor etiketten die gemaakt zijn van houtvezels afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Wie voor FSC-gecertificeerd papier kiest, draagt bij aan het behoud van onze bossen wereldwijd. Een keuze die geringe meerkosten met zich meebrengt, maar tegelijkertijd een grote meerwaarde heeft: het vertrouwen van consumenten en de bijdrage aan een betere wereld!

Lean Six Sigma

De eigentijdse, wereldwijd toegepaste methode om zorgvuldiger te werken aan procesverbetering, efficiëntie en klanttevredenheid. Om deze duurzame strategie succesvol en systematisch in te voeren, werkte Royal Hoitsema Labels samen de Groningse universiteit en diverse partners in binnen- en buitenland.

BRC

Binnenkort is Royal Hoitsema Labels BRC gecertificeerd volgens het BRC Packaging Issue 5 (Low-risk).
Door het implementeren van dit kwaliteitssysteem volgens BRC Packaging in ons productieproces zijn de voedselveiligheidsrisico’s die bij verpakkingsmaterialen kunnen voorkomen aantoonbaar geborgd. Het gaat dan om verpakkingsmaterialen welke niet direct in contact komen met levensmiddelen of andere hygiëne gevoelige producten, consument producten en de secundaire en tertiaire verpakkingen voor allerlei gebruik.

Service

Innovatie


Royal Hoitsema Labels is een internationale producent van etiketten voor de food-, beverage- en tabaksindustrie.