Innovatie

Innovatie is wat ons betreft veel meer dan pure technologie. Geen doel op zich, maar een middel om markten te veroveren en processen te optimaliseren.

Succesvol innoveren is wat ons betreft veel meer dan puur aan technologie denken.
Bij Royal Hoitsema Labels is innovatie geen doel op zich, maar een middel om markten te veroveren en processen te optimaliseren. De samenwerking te veraangenamen. Allemaal in dienst van onze afnemers dus.
Een manier om een product wat al heel goed is, zichtbaar te upgraden.
Veel aandacht voor analyse en onderzoek. Óók vooraf al, bij potentiële klanten.

Onze permanente Stuurgroep Innovatie doet er alles aan om nieuwe ideeën concrete werkelijkheid te laten worden, meestal in nauw overleg met onze klanten. Op eigen initiatief, maar vaak ook als vaste deelnemer aan projectgroepen of innovatiewerkgroepen bij de klant. Daarbij gaat het lang niet altijd alleen over de producten zelf, maar ook over slimme processen, procesharmonisatie, nieuwe inzichten, economische logistiek. Daarnaast worden ook met grote regelmaat verschillende van onze leveranciers bij innovatie projecten betrokken.

Het intelligente etiket
Lang geleden was een etiket een mooi plaatje, om je merk een gezicht te geven. Het moderne etiket kan veel meer. Het is dankzij digitale features een intelligent onderdeel van de verpakking geworden, een kanaal om te blijven communiceren met consumenten, lang nadat die de winkel heeft verlaten.

Denk aan toepassingen als QR-codes, die gescand mogen worden, rechtstreeks naar Facebook of website of unieke actiecodes van fabrikanten.

Meer innovaties
Voortdurend onderzoeken we nieuwe materialen en machines, betere inkt, ander papier, goedkoper en minder milieubelastend vervoer, besparingen op proceskosten. We blijven tenslotte óók een traditionele label producent, met meer dan 300 jaar ervaring.

Kwaliteit

Service


Royal Hoitsema Labels is een internationale producent van etiketten voor de food-, beverage- en tabaksindustrie.