Service

Vraag onze afnemers wat ze onder service verstaan en ze antwoorden: bedrijfszekerheid, zeker weten dat we de juiste etiketten op tijd in huis hebben.

Goede service en klantvriendelijkheid begint niet achteraf, maar veel eerder. Bij de bestelling. Vraag onze afnemers wat ze onder service verstaan en ze zullen antwoorden: bedrijfszekerheid, zeker weten dat we onze etiketten op tijd in huis hebben. 100% Security of Supply graag.

"Als de productielijnen maar blijven lopen"

Veel van onze afnemers hebben bewust gekozen voor Royal Hoitsema Labels als enige partner die serieus in aanmerking komt. Ze zijn dus volledig afhankelijk van ons voor de toelevering van etiketten. Van die verantwoordelijkheid zijn we ons altijd bewust.
Geen etiketten, te weinig of de verkeerde, allemaal geen optie. Het productieproces zou stagneren, de distributie en de verkoop aan de markt meteen ook.

Veilig noodplan, voor het geval dat...

Het is nog niet gebeurd, maar als er zich bij ons een calamiteit zou voordoen, kunnen we direct terugvallen op een verantwoord noodplan, zonder onnodig tijdverlies. De productiepartners die we daarbij inschakelen, zijn zorgvuldig geselecteerd - we vragen ze in dat geval om te gaan werken volgens onze strenge eisen voor productkwaliteit, op basis van een nu al klaarliggend contract.
Geen theoretisch plan; we doen regelmatig realistische 'rampenoefeningen' in de praktijk. Precies zoals het zou gaan in geval van nood.

Kwaliteit

Innovatie


Royal Hoitsema Labels is een internationale producent van etiketten voor de food-, beverage- en tabaksindustrie.