Services & Dienstverlening

Vraag onze afnemers wat ze onder service verstaan en ze antwoorden: bedrijfszekerheid, zeker weten dat we de juiste etiketten op tijd in huis hebben.

Wat doen we in de praktijk om onze dienstverlening en service optimaal te houden:

Vaste accountmanager per klant
Iedere afnemer heeft binnen ons bedrijf ons een eigen vaste account manager die zijn belangen behartigt voor de dagelijkse orderstroom. Deze account manager is het centrale aanspreekpunt op het gebied van planning en productkwaliteit.

Veilige Overstapservice
We begrijpen de drempelvrees, wanneer je veel soorten etiketten gebruikt, met net zoveel soorten artwork. Onze speciaal daarvoor ontwikkelde methodiek elimineert alle risico's. Al vaak met succes uitgevoerd in de praktijk, met tevreden nieuwe klanten als gevolg. Ook hier geldt: 100% Security of Supply, zelfs tijdens de overstap.

Technisch Service Management
Klantenservice volgens Royal Hoitsema: een speciaal technisch team voor de spannende momenten. Een eerste oplage begeleiden, nieuw digitaal artwork, extra kritische orders. Afstemming aan de drukpers, testen van een nieuwe productielijn, ander technisch advies. Wel zo zeker, vinden wij.

Kwaliteitsdienst
Zij regelen de controleprocedures en beoordelen de productkwaliteit. Bij vragen over kwaliteit, nieuwe wensen of voorkeuren zijn zij de rechtstreekse gesprekspartner. Samen met klanten ontwikkelen ze nieuwe procedures, die tot verbetering leiden.

Ketenbeheer
Een goede afstemming met onze leveranciers (beschikbaarheid van grondstoffen zoals papier en inkt) is van cruciaal belang om onze klanten optimaal van die tot verbetering leiden.

Kwaliteit

Innovatie


Royal Hoitsema Labels is een internationale producent van etiketten voor de food-, beverage- en tabaksindustrie.