Technologie

Het belang van een ijzersterk etiket, daar zijn we het met onze afnemers roerend over eens

Uiteraard heeft Royal Hoitsema Labels de beschikking over alle moderne verwerkingsmachines die noodzakelijk zijn voor het produceren van kwalitatief hoogwaardige etiketten.

Voor diverse deelprocessen hebben wij tevens de beschikking over unieke machineconfiguraties die veelal speciaal voor ons zijn ontwikkeld.

Wij hebben de beschikking over een compleet digitale prepress-configuratie van het gerenommeerde merk ESKO. Hiermee kan het volledig traject van ingangscontrole (preflight), digitale correcties, versiebeheer, color management, step-and-repeat en offset plaatproductie worden uitgevoerd. Digitale aanleverspecificaties zijn op aanvraag beschikbaar. U kunt hiervoor contact opnemen met onze afdeling Customer Service.

Royal Hoitsema Labels heeft de beschikking over drie grote moderne drukpersen op een 74-104-velformaat, variërend van zes tot acht kleuren. Een achtkleurenpers met twin-coater is ons unieke topmodel. Deze drukpers stelt ons in staat om etiketten met proceskleuren, aangevuld met vier aanvullende dedicated kleuren, in één procesgang te produceren. Deze etiketten kunnen tevens inline worden voorzien van (spot)lak en metaalinkten.

Hoogvolume vlakstansen van papier is voor Royal Hoitsema Labels een belangrijke en unieke specialisatie. Wij passen dit wereldwijd toe voor o.a diverse internationale tabaksfabrikanten voor de productie van tabakspouches (RYO) en composite cans (MYO).

Royal Hoitsema Labels heeft de beschikking over drie verregaand geautomatiseerde en gerobotiseerde afwerklijnen, deels speciaal geconfigureerd voor ons en onze afnemers. Een enorme productiecapaciteit met een hoge mate van efficiency, die ons in staat stelt om wereldwijd zeer concurrerend te leveren.

Kwaliteit

Service


Royal Hoitsema Labels is een internationale producent van etiketten voor de food-, beverage- en tabaksindustrie.